Parijs Gastgezinnen

Schoolreizen Parijs met verblijf in gastgezinnen!

schoolreizen-naar-parijs-gastgezinnenVoor een boeiende en leerzame kennismaking met de Franse taal en cultuur bieden wij u in de Franse hoofdstad Parijs de mogelijkheid om tijdens uw schoolreis Parijs bij gastgezinnen te verblijven.

Voor schoolgroepen die Parijs echt willen ontdekken en beleven een uitstekende, educatieve reisformule! Onze gastgezinnen heten u van harte welkom!

Een schoolreis naar Parijs per touringcar of trein? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte voor uw schoolreis naar Parijs!

En het programma voor uw leerlingen in Parijs? Met de suggesties in ons programma voor schoolreizen naar Parijs kunt u een afwisselende educatieve reis samenstellen!

 

De gastgezinnen voor
uw schoolreis naar Parijs

Tijdens uw schoolreis Parijs logeren de leerlingen in de meeste gevallen met twee, drie of vier leerlingen per gastgezin (in meerpersoonskamers). Het centrale ontmoetingspunt is gedurende uw reis de ontmoetingsplaats voor uw groep met de lokale vertegenwoordiger en de gastgezinnen.

Tijdens uw schoolreis naar Parijs is de verzorging in de gastgezinnen is op basis van halfpension (ontbijt en diner). Desgewenst kunnen wij ook voor uw groep een lunch of diner reserveren (met toeslag) in één van onze restaurants in Parijs.
Ongeveer één/twee weken voor vertrek ontvangt u van ons de gastgezinnenlijst. Op de gastgezinnenlijst voor uw schoolreis naar Parijs worden de adressen en telefoonnummers van de gastgezinnen verneld en worden tevens bijzonderheden vermeld zoals bijvoorbeeld het al dan niet aanwezig zijn van huisdieren en de mogelijkheid om vegetarische te eten. Vanzelfsprekend houdt u rekening met de gastouders, het karakter van uw schoolreis Parijs met verblijf in gastgezinnen is immers anders, dan dat van schoolreizen naar Parijs met verblijf in een jeugdherberg of hotel!

 

De lokale vertegenwoordiger Gastgezinnen Parijs

De lokale vertegenwoordiger in de gastgezinnenwijk in Parijs selecteert voor ons (in samenwerking met ons kantoor in Parijs) de gastgezinnen voor uw schoolreis naar Parijs.

Offerte Schoolreis - WerkweekZeker voor deze selectie is het van belang, dat wij iemand ter plaatse hebben in de gastgezinnenwijk voor schoolgroep! Bij aankomst op het centrale ontmoetingspunt op de eerste reisdag is de lokale vertegenwoordiger aanwezig om u en uw leerlingen te ontvangen. Zij kennen de "ins and outs" van de gastgezinnenwijk en zijn u graag behulpzaam bij vragen en eventuele problemen tijdens uw verblijf in Parijs. Zij zijn echter geen gidsen, die met u op pad gaan en uw groep tijdens uw schoolreis naar Parijs begeleiden. 

 

Hotels voor docenten

Tijdens uw schoolreis naar Parijs kunnen u en uw collega's naar keuze overnachten in een gastgezin óf in een hotel in dezelfde gastgezinnenwijk waar uw leerlingen overnachten. Voor het verblijf in een hotel in een 1- of  een 2-persoonskamers is een toeslag op de basisreissom van toepassing. De verzorging in deze hotels is op basis van logies en ontbijt. Wij informeren u graag omtrent het hotel voor uw schoolreis naar Parijs. 

 

Onze gastgezinnenwijk voor uw schoolreis naar Parijs

Tijdens uw schoolreis naar Parijs kunt u met uw leerlingen in gastgezinnen verblijven in de volgende gastgezinnenwijk

Gastgezinnenwijk Brétigny-sur-Orge:

Al jarenlang komen onze groepen in de Parijse voorstad Brétigny-sur-Orge (en nabijgelegen plaatsen als Bondoufle en Longpont-sur-Orge) even ten zuiden van Parijs. Brétigny-sur-Orge is een groene stad van ca. 21.000 inwoners. Met de RER lijn C reist u in ca. 30 - 40 minuten naar het centrum van de Franse hoofdstad. Bij aankomst in Brétigny-sur-Orge en/of Bondoufle wordt u hartelijk ontvangen door onze lokale vertegenwoordiger en de gastgezinnen.

 

Reistip!

Franse les in Parijs? Een halve of hele dag in de schoolbanken en je kennis van de Frans taal opfrissen!?" Wij verzorgen de Franselessen tijdens uw schoolreis Parijs!