Annuleringsverzekering

Op verzoek sluiten wij voor de deelnemers van uw groep een annuleringsverzekering af bij Europeesche Verzekeringen. Met deze verzekering dekt u de onaangename gevolgen van bijvoorbeeld annulering door ziekte van een geboekte deelnemer.

Premie annuleringsverzekering
In de offerte voor uw schoolreis is vermeld wat de premie voor de annuleringsverzekering is!

Afsluiten annuleringsverzekering
Indien u voor de deelnemers van uw groep een annuleringsverzekering wilt afsluiten, dan verzoeken wij u dit schriftelijk aan ons door te geven door dit in te vullen op de reserveringsopdracht welke u bij onze offerte heeft ontvangen!

Annulering
Indien u bij ons een annuleringsverzekering heeft afgesloten, neem dan bij (mogelijke) annulering van een deelnemer zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen drie werkdagen, contact met ons op. De betreffende deelnemer dient bij ziekte of ongeval direct aan de arts te vragen of de reis naar verwachting kan doorgaan (ook al is de vertrekdatum nog ver weg).

ALGEMENE VOORWAARDEN ANNULERINGSVERZEKERING
Klik ​hier voor het lezen en opslaan van de Algemene Voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen. Wij adviseren u om alle deelnemers (en ouders) te informeren omtrent de algemene voorwaarden!

Groepsannuleringsverzekering
Indien gewenst kunnen wij voor uw groep ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten. Vraagt u ons naar de premie en voorwaarden!