Schoolreis Berlijn - Pak de fiets!

Wat is voor ons Nederlanders de beste manier om een buitenlandse stad te verkennen? We pakken de fiets natuurlijk! En zo hebben al veel van onze groepen tijdens hun schoolreis Berlijn de stad per fiets verkend!

Berlin Highlights Fietstour: zeker voor scholieren is dit een uitstekende manier om Berlijn te leren kennen. Met ervaren Nederlands (of Engels) sprekende gidsen ga je op pad en maak je een afwisselende tour van ca. 12 km langs de highlights van Berlijn. Eerst een eindje fietsen en dan een stop maken bij één van de highlights, waar je uitleg krijgt van de gidsen. En aansluitend door naar het volgende markante hoogtepunt van Berlijn. Zo kun je in ca. drie uur Berlijn op een leuke, interessante en afwisselende manier verkennen!

Naast de Highlight Tour kun je ook kiezen voor de Muur Fietstour: een ca. drie uur durende fietstocht langs de voormalige grens van het gedeelde Berlijn, daar waar ooit de Muur het oosten en westen van Berlijn decennia lang scheidde. Tijdens de fietstour langs de plekken waar de Muur ooit stond, vertellen de gidsen de verhalen over de bouw van de Muur, de vluchtpogingen en over het leven in de gedeelde stad. Een indrukwekkende tour over de realiteit van leven in een gedeelde stad, een stad tussen Oost en West.

Wij reserveren graag voor uw schoolreis Berlijn een afwisselende Berlin on Bike fietstour!

Bezoek ook onze pagina schoolreis Berlijn.