Ook tijdens uw schoolreis Stockholm overnachten in The Generator!

Hej! Welkom in Stockholm! In juni 2016 opent The Generator haar nieuwste hostel in de Zweedese hoofdstad Stockholm! Een uniek hostel voor uw schoolreis naar Stockholm, gelegen vlakbij het centrum van Stockholm aan de Torsgatan 10, nabij Norra Bantorget en op slechts een paar minuutjes wandelen van de gezellige winkelstraat Drottningatan.

The Generator Stockholm biedt alles wat je van een trendy, nieuw hostel mag verwachten! Voor scholieren keurige 4-6 persoonskamers voor een comfortabel verblijf. En voor docenten uitstekende 1- of 2-persoonskamers met douche en toilet. Gratis WiFi, een gezellige bar en café, travel shop én chill-out ruimtes! Kortom, een uniek hostel voor uw schoolreis Stockholm!

Want vanuit The Generator kunt u trendy Stockholm ontspannen verkennen. De Zweedse hoofdstad ligt verspreid over 14 prachige eilanden in het Mälarmeer en aan het oosten van de stad heb je een uniek uitzicht over de Oostzee. Imponerende gebouwen, paleizen en musea tonen het rijke verleden van de 700-jarige stad.

En dit rijke verleden vind je zeker in de Oude Stad (Gamla Stan): de met kinderkopjes geplaveide straten, scheefstaande eeuwenoudegebouwen, het monumentale Koninklijk Paleis en gothische kerken, de gezellige cafés, bars en restaurants en de vele designwinkels.

Bezoek tijdens uw schoolreis Stockholm het Moderna Museet met één van de mooiste collecties ter wereld van kunst uit de 20e en 21e eeuw. Maak een rondleiding door het Stadhuis, waar in de Blauwe Zaal jaarlijks het Nobel Banket plaatsvind. Natuurlijk een bezoek aan het Vasamuseum, speciaal gebouwd om de 17e-eeuwse schip de Vasa te huisvesten. Neem aansluitend de veerboot naar het openluchtmuseum Skansen en wandel door vijf eeuwen Zweedes geschiedenis. En geniet even buiten de stad van het majestueuze Paleis Drottningholm.

Voor meer informatie bezoek aan pagina schoolreis Stockholm!

Ook eens op schoolreis naar Stockholm? Vraag ons een vrijblijvede offerte voor uw schoolreizen Stockholm!