​Dé reisverzekering voor uw groeps- of schoolreis

U gaat met uw groep op reis en u heeft de leiding. Een hele verantwoordelijkheid. Voor de beste voorbereiding bieden wij u in samenwerking met Europeesche Verzekeringen de passende reisverzekering! Met de groeps- en schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen is de hele groep goed verzekerd. Een geruststellende gedachte voor u en de thuisblijvers!

Groeps- en Schoolreisverzekering

Geldig in de Benelux óf heel Europa
Waar gaat u naartoe met de groep? Als u naar Nederland, België of Luxemburg gaat, kiest u voor de Beneluxdekking. Gaat u verder weg? Kies dan voor de Europadekking. Dan is uw verzekering geldig in heel Europa!

De Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar
Als u hulp of advies nodig heeft tijdens de reis, kunt u de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Zij beantwoorden al uw vragen en komen waar nodig direct in actie. Tip: zet het nummer in uw mobiele telefoon. Zo weet u de Europeesche Hulplijn gemakkelijk te vinden. Europeesche Hulplijn: +31 20 65 15 777 (dag en nacht bereikbaar).

Geen eigen risico bij geneeskundige kosten
Moet iemand in de groep naar het ziekenhuis of heeft hij medicijnen nodig? Geen pretje, vooral als u in een onbekend land bent. Met de Groeps- en schoolreisverzekering kunt u altijd op Europeesche Verzekeringen terugvallen. En u hoeft zich geen zorgen te maken om geld. Europeesche Verzekeringen vergoedt de noodzakelijke geneeskundige kosten en er is géén eigen risico. Tip: bel eerst de Europeesche Hulplijn voor de beste Engelssprekende artsen in het buitenland!

Premie Groeps- en Schoolreisverzekering
Bij de offerte voor uw schoolreis ontvangt u tevens een overzicht van de premie voor de Groeps- en Schoolreisverzekering. Wij kunnen u dit overzicht ook op aanvraag toezenden!

Afsluiten van Groeps- en Schoolreisverzekering
Indien u voor uw groep de Groeps- en Schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen wilt afsluiten, dan verzoeken wij u dit  schriftelijk aan ons door te geven door dit in te vullen op de reserveringsopdracht welke u bij onze offerte heeft ontvangen!

ALGEMENE VOORWAARDEN GROEPS- EN SCHOOLREISVERZEKERING
Klik ​hier voor het lezen en opslaan van de Algemene Voorwaarden van de Groeps- en Schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen. Hierin is tevens het dekkingsoverzicht vermeld. Wij adviseren u om alle deelnemers (en ouders) te informeren omtrent de algemene voorwaarden!