Europa Speciaal Reizen

Al bijna 50 jaar hét reisbureau schoolreizen!

Ook voor uw schoolreizen buitenland!

Al sinds 1968 bieden wij u deskundig reisadvies voor schoolreizen voortgezet onderwijs en werkweken voortgezet onderwijs en zorgen in samenwerking met onze vervoersmaatschappijen, agenten, hoteliers en gidsen voor een vakbekwame uitvoering van uw schoolreis buitenland naar vele Europese bestemmingen. Voor een compleet verzorgde schoolreis buitenland tot het alleen verzorgen van uw accommodatie of vervoer bent u bij ons op het goede adres! Want voor een schoolreis op maat, toegesneden op uw wensen en budget is Europa Speciaal Reizen uw reisbureau schoolreizen en werkweken! 


Schoolreizen Buitenland

Natuurlijk besteden wij als reisbureau schoolreizen op onze site uitgebreid aandacht aan schoolreis toppers als: Berlijn, Londen, Parijs, Praag, Rome en Barcelona. Heeft u een ander reisdoel in Europa in gedachten voor uw schoolreis buitenland? Bel ons even, wij maken ook voor uw reistopper graag een passende offerte schoolreis op maat. Wij helpen u graag op weg met uw schoolreis voortgezet onderwijs, overal in Europa!

Schoolreizen Buitenland Touringcarreis

Schoolreis buitenland per touringcar:

Voor de meeste Europese bestemmingen is de touringcar - voor groepen vanaf ca. 20-30 deelnemers - het ideale vervoermiddel voor uw schoolreis. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak biedt extra voordelen in vergelijking met trein en vliegtuig. Immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plekke" extra km's voor excursies en transfers.

Tijdens uw schoolreis buitenland met Europa Speciaal Reizen reist u per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox. Een DVD-speler is ook aanwezig. Wij vragen u zelf DVD's mee te nemen. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw schoolreis buitenland reserveren.

Onze chauffeurs - velen rijden al jaren voor ons - ziet u overal in Europa. Zij zijn vakbekwaam, zijn vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis buitenland en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf! Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw werkweek buitenland inbegrepen.

Schoolreis Buitenland Vliegreis

Schoolreis buitenland per vliegtuig:

Geeft u de voorkeur aan een vliegreis? Voor de meeste van onze schoolreizen buitenland kunnen wij u ook informeren over de mogelijkheden om per vliegtuig naar de bestemming van uw keuze te reizen. Voor steeds meer bestemmingen in Europa wordt het door de komst van budget airlines steeds aantrekkelijker om per vliegtuig te reizen. Wij zoeken voor uw groep de meest gunstige verbindingen en tarieven. In onze offertes schoolreizen buitenland geven wij u het vliegtarief, dat bij het maken van onze offerte beschikbaar is. Het vliegtarief kan echter wijzigen als er tussentijds meer personen op een vlucht geboekt hebben. Hoe eerder u dus bij ons kunt boeken, des te groter de kans dat er voor uw groep een laag tarief beschikbaar is!

Bij het boeken van vliegreizen is vaak wel van belang, dat u al bij boeking het juiste aantal deelnemers weet, zodat onnodige annuleringskosten kunnen worden voorkomen. In onze offerte schoolreizen vermelden wij tevens, wanneer wij de namen van alle deelnemers (overeenkomstig de vermelding in hun geldige paspoort of geldige Nederlandse Identiteitskaart) moeten hebben. Europa Speciaal Reizen is ook uw reisbureau schoolreizen voor vliegreizen!

Schoolreis Buitenland Treinreis

Schoolreis buitenland per trein:

Ook voor een schoolreis buitenland per trein zijn wij uw partner! Wij reserveren vanaf elk station in Nederland uw groepstickets inclusief zitplaats en/of couchettes naar de bestemming van uw keuze. Zeker voor kleinere groepen is een schoolreis per trein naar bijvoorbeeld Berlijn, Londen of Parijs een aantrekkelijke en comfortabele manier van reizen. Wij adviseren u graag over de routes en de tijden van uw treinreis naar de meest uiteenlopende bestemmingen in Europa!


Accommodatie schoolreizen buitenland:

Ook voor wat betreft de accommodatie voor uw schoolreis voortgezet onderwijs kunt u bij ons vele kanten op. Een eenvoudige jeugdherberg of pension, hotels van * tot *****, gastgezinnen of bungalows? Dit alles uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden in de standplaats, uw specifieke wensen en natuurlijk ook uw budget.

Wij adviseren u als groepsleider om een voor uw groep "passende" accommodatie te kiezen! Waar wij u - in samenwerking met onze vertegenwoordigers ter plaatse - ook onderbrengen, de kwaliteit-prijsverhouding houden wij scherp in de gaten. Waar mogelijk zullen wij u in onze offertes voor uw schoolreis al informeren over de beschikbaarheid van de gekozen accommodaties. Wij adviseren u hiermee ook rekening te houden als u uw reis aan uw deelnemers aanbiedt!

De meeste arrangementen van onze schoolreizen buitenland worden door ons aanboden op basis van logies + ontbijt. Tenzij anders vermeld wordt er een "continentaal ontbijt" geserveerd (ook in Engeland), veelal volgens de "lokale ontbijtgewoontes". Afhankelijk van de accommodatie is veelal een ontbijtbuffet (in Engeland English Breakfast) met toeslag mogelijk. Diners, lunches of lunchpakketten kunnen veelal door ons worden gereserveerd in uw hotel of één van onze restaurants in de standplaats. Op de heen- en terugreis van uw werkweek voortgezet onderwijs kunnen wij onderweg een diner reserveren. Bij nachtritten bestaat de mogelijkheid om een ontbijt onderweg te boeken.

Educatief Programma Schoolreizen Buitenland:

Als reisbureau schoolreizen zijn wij u (indien gewenst) graag behulpzaam bij het invullen en voorbereiden van uw schoolreis voortgezet onderwijs. Vanzelfsprekend volgen wij de ontwikkelingen binnen het onderwijs op de voet en bieden wij de helpende hand aan scholen die in het kader van CKV en ANW een educatieve invulling aan hun schoolreis buitenland willen geven.

Talenonderwijs Schoolreizen Buitenland:

Breng je talenkennis in praktijk! Europa Speciaal Reizen biedt voor het onderwijs een unieke formule om echt kennis te maken met respectievelijk de Engelse, Duitse en Franse taal en cultuur. Al vele jaren verzorgen wij in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Spanje schoolreizen buitenland met verblijf in gastgezinnen, waarbij de leerlingen of studenten per twee- of drie- of viertallen worden ondergebracht bij een gastfamilie. Dit is dé formule bij uitstek voor educatieve schoolreizen.

Reissom Schoolreizen Buitenland:

Welke reissom voor uw schoolreis buitenland geldt, wordt bepaald door het aantal reisdagen, door uw keuze van vervoer, accommodatie en reisperiode, maar vooral ook door het aantal deelnemers in uw groep. Bij de in onze offertes vermelde reissommen voor uw schoolreis buitenland (exclusief evt. entrees) worden deze factoren steeds genoemd! Is uw groep kleiner, wilt u in een andere periode reizen, meer of minder dagen, een andere accommodatie? Bel of mail ons even, wij sturen u graag een offerte schoolreis op maat. Uiteraard vrijblijvend.

Alle genoemde reissommen zijn per persoon. De op deze site vermelde reissommen voor reizen per touringcar zijn voor groepen vanaf 50 tot 60 personen. Minder of meer deelnemers? Vraag ons een vrijblijvende offerte voor uw schoolreizen buitenland!

Schoolreis ANVR

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Europa Speciaal Reizen (KvK 160.83.616) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. Onze reizen worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op al onze aanbiedingen tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op al onze aanbiedingen zijn tevens onze Aanvullende Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor het lezen en opslaan van onze Aanvullende Voorwaarden.


Reisverzekering Schoolreizen Buitenland

Zeker voor een schoolreis en/of werkweek is een reisverzekering onmisbaar. Daarom kunnen wij desgewenst voor uw groep een groeps- of schoolreisverzekering afsluiten. Een verzekering die u o.a. altijd recht geeft op de uitgebreide hulpverlening van de Europeesche Hulplijn.

De verzekeringen voor uw groep worden door ons afgesloten bij Europeesche Verzekeringen te Amsterdam. Wij adviseren u alle deelnemers te informeren omtrent de door u afgesloten verzekeringen. Verzekeringsvoorwaarden doen wij u gaarne op aanvraag toekomen.

Schoolreis Offerte

Een vrijblijvende offerte op maat voor uw schoolreis buitenland...

Hoe, wat, waar en wanneer....? Kies zelf het reisdoel voor uw schoolreis voortgezet onderwijs en de reisdata voor uw schoolreis, het aantal reisdagen en het "circa" aantal voor de reis.

Een schoolreis buitenland per touringcar, per trein, per boot en/of per vliegtuig, de keuze is aan u! Bel of mail ons even uw aanvraag en u ontvangt van ons geheel vrijblijvend een offerte of maat voor uw schoolreizen buitenland, afgestemd op uw wensen en budget!

Waar mogelijk bieden wij in onze offerte voor uw schoolreis buitenland een optie! Voordat u definitief boekt, heeft u daarmee - gedurende een bepaalde periode - al de "voorlopige beschikking" over de aangeboden accommodatie! Een extra zekerheid bij de voorbereiding van uw reis!

Vraag ons een vrijblijvende offerte voor uw schoolreis buitenland!

Bezoek ons reisbureau schoolreizen in Lith:

Wij nodigen ook u graag uit om bij ons in Brabant de reisplannen voor uw schoolreis - werkweek buitenland persoonlijk te bespreken! Wij geven tevens graag een "blik achter de schermen" van reisbureau schoolreizen en touringcarbedrijf. Bezoekt u ons, dan vergoeden wij uw reiskosten woonplaats - Lith (maximaal 2 personen).